website statistics
VegasPlay.eu

Kampionate

Kampionat aktiv:

Dances with Reindeers

Data e fillimit: Data e fundit: Çmimi: Shkruaj: Lojra:
02.12.2016 14:00 (CET) 04.12.2016 01:59 (CET) Vendi 1: 250€ + 150 Loje falas, Vendi 2: 150€ + 100 Loje falas, Vendi 3: 100€ + 80 Loje falas, Vendi 4-10: 40 Loje falas, Vendi 11-20: 30 Loje falas, Vendi 21-30: 20 Loje falas, Hap Charlie the Cat, Black Horse, Mega Jack, Magic Hot 4, Corrida De Toros.
Detaje

Kampionate te ardhshme:

Ice Cold Tomahawks
09.12.2016 14:00 - 11.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
A Fistful of Gifts
16.12.2016 14:00 - 18.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
Xmas Rangers
23.12.2016 14:00 - 25.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
New Year's Gold Rush
30.12.2016 14:00 - 01.01.2017 01:59 (CET)
Detaje

Kampionate te kaluar:

Bronc Buster
25.11.2016 - 27.11.2016 (CET)
Detaje
Flame Tornado
18.11.2016 - 20.11.2016 (CET)
Detaje
Train Heist
11.11.2016 - 13.11.2016 (CET)
Detaje
High Noon Duel
04.11.2016 - 06.11.2016 (CET)
Detaje
Lone Stars
28.10.2016 - 31.10.2016 (CET)
Detaje
Casino Outlaws
21.10.2016 - 24.10.2016 (CET)
Detaje
The Hateful Five
14.10.2016 - 17.10.2016 (CET)
Detaje
The Good, The Bad and the Rich
07.10.2016 - 10.10.2016 (CET)
Detaje
Wild Wild West
30.09.2016 - 03.10.2016 (CET)
Detaje
Pure Magic
23.09.2016 - 26.09.2016 (CET)
Detaje
Casino Royale
16.09.2016 - 19.09.2016 (CET)
Detaje
Smooth The Fruit
09.09.2016 - 12.09.2016 (CET)
Detaje
Game of Slots
02.09.2016 - 05.09.2016 (CET)
Detaje
Old School
26.08.2016 - 29.08.2016 (CET)
Detaje
Lucky Weekend
19.08.2016 - 22.08.2016 (CET)
Detaje

Luaj cdonje nga lojet e kampionatit

 1. Luaj cdonje nga lojet e kampionatit.
 2. Ndiq rregullat e kampionatit dhe kerkesat per cdo kampionat, te listuara si "Termat dhe Kushtet" ne seksionin e kampionateve.
 3. Ndiq progresin tend tek tabela. Tabeela shfaq renditjen aktuale ne nje kampionat dhe ju jep mundesine te shikoni pozicionin tuaj. Shfaqet ne seksionin e kampionatit pak perpara se te filloje kampionati.
 4. Merni fitimin tuaj sapo te mbaroje kampionati!

Paci fat dhe kenaquni - fitofte me I miri!

VegasPlay.eu tournament
Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

Lojet e fundit
te luajtura
 • {{item.name}} {{item.name}}
Te pelqeu?
Provo keto!

  You are now leaving the Maltese jurisdiction

  Po luani per para te verteta Guida me Lojen

  Kampionat
  Lexo me shume
  Piket e tua:
  Kampionati mbaroi: