website statistics
VegasPlay.eu

Kampionate te kaluar

The Good, The Bad and the Rich

Kampionati mbaroi Kliko ketu per me shume.

Data e fillimit: 07/10/2016 14:00 (CET)

Data e fundit: 10/10/2016 01:59 (CET)

Shkruaj: Hap

Cmime:

1 place: €265,00

2 place: €160,00

3 place: €108,00

4 - 10 places: €4,00

11 - 20 places: €3,00

21 - 30 places: €2,00

Lojrat falas nuk jane specifike te nje loje te caktuar

Termat dhe Kushtet:

 1. Kampionati fillon 07.10.2016 14:00 (CET) dhe perfundon 10.10.2016 01:59 (CET).
 2. Lojra ne kete kampionat: Good Luck 40, Vegas Hot, Win And Replay, Lucky Fortune, Vegas Reels II, Arcade, Vegas Hot 81
 3. Fituesi eshte lojtari me me shume pike te fituara ne kampionat.
 4. Lojtaret marin pike ne lojrat qe ka kampionati. Piket varen nga shumat e luajtura:
  Shuma e luajtur Pike
  € 0.10 - € 1.00 0.10 - 1.00
  € 1.01 - € 2.00 1.01 - 2.00
  € 2.01 - € 3.00 2.01 - 3.00
  € 3.01 - € 4.00 3.01 - 4.00
  € 4.01 - € 5.00 4.01 - 5.00
  € 5.01 - 5.00
 5. Cmimi total I fituar eshte: €611 1 place: €265,00 , 2 place: €160,00 , 3 place: €108,00 , 4 - 10 places: €4,00 , 11 - 20 places: €3,00 , 21 - 30 places: €2,00 ,
 6. Te gjitha cmimet e fituara do jene ne forme kodesh promocionale, qe do duhet te futen me dore nga lojtari tek seksioni I bonuseve
 7. Eshte e nevojshme te luhet 30x vlera e cmimit
 8. Xhiro/loje ne Slote vlen 100% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 9. Xhiro/loje ne Rulete vlen 30% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 10. Xhiro/loje ne BlackJack vlen 10% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 11. Koha per te terhequr cmimin: 3 dite
 12. Manaxhimi I Casinos rezervon te drejten te refuzoje cmimin cdo perdoruesi ose/dhe te ndaloje kete promocion ne cdo kohe
 13. Termat dhe Kushtet mund te publikohen ne gjuhe te ndryshme per te lehtesuar leximin nga lojtaret. Nese ka mosperputhje midis nje gjuhe tjeter dhe Anglishtes, atehere versioni Anglisht meret I mireqene

Termat dhe Kushtet per lojrat falas

 1. Lojrat falas skadojne mbas 7 ditesh
 2. Lojrat falas jane te vlefshme ne gjithe lojrat e casinos
 3. Cdo fitim ne lojrat falas do shtohet direkt ne llogarine e lojtarit si fonde Bonus
 4. Sasia e luajtur e kerkuar per lojera falas: 50x
 5. Fondet bonus jane te vlefshme per 3 dite
 6. Xhiro/loje ne Slote vlen 100% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 7. Xhiro/loje ne Rulete vlen 30% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 8. Xhiro/loje ne BlackJack vlen 10% drejt xhiros se kerkuar per te hequr ose terequr bonusin
 9. Manaxhimi I Casinos rezervon te drejten te refuzoje cmimin cdo perdoruesi ose/dhe te ndaloje kete promocion ne cdo kohe
 10. Zbatohen Termat dhe Kushtet
 11. Termat dhe Kushtet mund te publikohen ne gjuhe te ndryshme per te lehtesuar leximin nga lojtaret. Nese ka mosperputhje midis nje gjuhe tjeter dhe Anglishtes, atehere versioni Anglisht meret I mireqene

Tabela

Piket e tua: {{tournament.position ? tournament.position : '-'}}

Kampionati mbaroi: {{tournament.points ? tournament.points : '-'}}

Renditja varet nga numri total I pikeve te fituara ne kampionat.

{{key + 1}}.
{{player.first_name}} {{player.last_name}}.
{{player.points}}
...
...
...
{{tournament.position}}.
.
{{tournament.points}}
* Tabela rifreskohet automatikisht cdo 30 sekonda.
Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

Lojet e fundit
te luajtura
 • {{item.name}} {{item.name}}
Te pelqeu?
Provo keto!

  You are now leaving the Maltese jurisdiction

  Po luani per para te verteta Guida me Lojen

  Kampionat
  Lexo me shume
  Piket e tua:
  Kampionati mbaroi: